OM ARENAEN

Rammen om events på alle niveauer


Ballerup Super Arena er Danmarks eneste indendørs cykelarena, og en af landets største multiarenaer. Året rundt er den moderne multiarena rammen om en lang række arrangementer, hvor arenaens fleksible indretning og store publikumskapacitet bliver udnyttet til at skabe events med internationalt niveau inden for bl.a. sport, business og entertainment. Ballerup Super Arena drives af Ballerup Kommune.
 

Gæstfrie trafikforhold og god lyd


Multiarenaens trækonstruktion sikrer en god akustik til både koncerter og konferencer. Mens 1.650 gratis p-pladser, 200 meter til motorvejen og kun 20 minutters afstand til København, gør det let for gæsterne at komme hjem efter de store oplevelser.
 

En del af idrætslivet

Den moderne multiarena er en del af Ballerup Idrætsby, der også rummer svømmehal og fodboldstadion. Cykelsport er ikke den eneste sportsgren, der har gavn af Ballerup Super Arena. Året igennem arrangeres stævner for både amatører og professionelle i alle aldre. VM i taekwondo, Regionals i Crossfit og VM i banecykling er bl.a. blevet afholdt med stor succes. Til dagligt fungerer cykelbanen som Team Danmark elitesportscenter for landets bedste baneryttere.

Klik her for at få vist artiklen i et printvenligt vindue
Anbefal denne artikel til en ven