Info til vores publikum ved arrangementer

Ballerup Super Arena lejes ud til forskellige professionelle koncert- og eventarrangører. Arrangørerne sætter deres eget præg på arrangementet og bruge arenaens fleksibilitet til at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som publikum.

Kom i god tid
Der er 1650 gratis parkeringspladser ved Ballerup Super Arena, men ved koncerter og større arrangementer kan det tage længere tid at komme frem til parkeringspladsen, og der kan være kø ved afkørslen fra motorvejen. Kom derfor i god tid, så du er sikker på at nå frem i tide og følg altid p-vagternes anvisninger både når du kommer og når du skal derfra. Så bliver afviklingen af trafikken bedst.

Indgang
Indgang til arrangementerne i Ballerup Super Arena foregår som oftest via hovedindgangen Indgang 1, som er placeret på forsiden af arenaen i venstre side. Til nogle typer af arrangementer benyttes flere af arenaens mange indgange, der er placeret rundt omkring bygningen.  Her vil det enten fremgå af din billet, hvilken indgang du skal benytte, eller du vil have mulighed for at følge anvisningerne via skilte ved arenaen.

Hævekort
Hvis du har mulighed for det, er at altid en rigtig god idé at hæve kontanter inden ankomst til arenaen. De nærmeste hæveautomater ligger i nærheden af Ballerup eller Skovlunde Station og altså et godt stykke væk fra arenaen. Ved store arrangementer vil det være muligt at betale med kreditkort i indgangen, restauranten og baren. Dog ofte ikke garderoben. Derfor er det en god idé at medbringe kontanter.

Toiletter
Der er toiletter i samtlige hjørner af arenaen og ligeledes adgang til handicaptoiletter på alle niveauer.

Rygning
Det er ikke tilladt at ryge i Ballerup Super Arena. Ved koncerter og shows vil der være muligt at komme ud og ryge under arrangementet. Følg skilte eller anvisninger fra publikumsvagterne. 

Garderobe
Ved større arrangementer i Ballerup Super Arena er der en bemandet garderobe. Det tages ofte ikke imod kreditkort i garderoben. Når arrangementet slutter og alle skal hjem samtidig forårsager dette kø til garderoben. Vi arbejder så hurtigt vi kan, men beder dig væbne dig lidt med tålmodighed, når du skal ud af arenaen. Alternativt er du meget velkommen til at beholde din jakke hos dig under arrangementet eller efterlade den i bilen.

Handicapadgang
Ved Indgang Syd er der etableret lift til kørestol til inderkredsen og elevator til tribuneafsnittet. Handicaptoilettet findes tæt på indgangen, både på første sal og i stueetagen og på tribuneafsnittet i alle fire hjørner. Ved koncerter og shows udbydes der ofte en særlig kørestolsbillet, som vi beder kørestolsbrugere benytte sig af, da adgangsforhold og placering afgøres fra arrangement til arrangement. Derfor er det vigtigt at vi har et overblik over, hvor mange kørestolsbrugere der kommer, så vi kan sikre de bedste adgangsforhold.

Glemte sager
Har du tabt eller glemt noget i Ballerup Super Arena, så kan du kontakte Hanne eller komme forbi arenaen inden for almindelig kontortid. Vi beholder glemte ting i tre uger fra arrangementsdagen. 

Kontakt
Har du spørgsmål til et arrangement, må vi henvise dig til arrangøren for svar. Under det enkelte arrangement kan du finde arrangørens kontaktoplysninger. Hvis du har spørgsmål til daglig drift eller andet vedrørende Ballerup Super Arena, kan du kontakte os.

Klik her for at få vist artiklen i et printvenligt vindue
Anbefal denne artikel til en ven