BASKET: Wolfpack vs. Stevnsgade CPH

"Hvem er Københavns bedste hold?"

Det er dén titel, der er på højkant i kampen mod Stevnsgade Copenhagen. Det er en vigtig kamp om at sætte sig solidt på førstepladsen i Pro B-rækken.

Stevnsgade kommer for at bevise, at de også har niveau til at være med i Basketligaen og slå Wolfpack. Hvis Wolfpack kan skyde en sejr i land, vil byens hjemmehold ikke bare sætte to point på kontoen. De vil også være det hold der er bedst i Storkøbenhavn. 

Hvem er modstanderen, Stevnsgade?

Stevnsgade Copenhagen har mistet et par profiler fra forrige sæson. Nemlig de to mest scorende spillere på holdet i Filip Rajovic, der er taget til Team FOG Næstved, mens Mathias Seilund nu er at finde i Wolfpack. Nye spillere, der håber på et gennembrud i Basketligaen, er kommet til. Victor Lorentzen og Mile Nedic er to af de spillere. Og fælles for dem begge er, at de startede sæsonen hos Wolfpack, men valgte at skifte i jagten på mere spilletid. Ellers er Stevnsgade karakteriseret ved sidste sæsons profiler i Stefan Jervic og Bois Vukicevic, der nu skal træde endnu mere i karakter, samt at være nok ligaens mindste hold uden en regulær centerspiller. Højeste mand er Stefan Jervic med 2,02 cm og holdet er uden udenlandske professionelle spillere.

Wolfpack skal udnyttet, at de for engang skyld har større højde og drøjde end modstanderne. Spillere som Deionte Simmons, Morten Bülow og William Aspelund har gode muligheder for at dominere under kurven. Ligesom holdet må kunne udnytte en større bredde. 


Praktisk

Dato: 20. november
Tid:
 Kl. 15.00 - 18.00 
Billet: Købes gennem billetto
Mad og drikke: nej
Arrangør: Wolfpack fra BMS Herlev (Ballerup-Måløv-Skovlunde)


Ballerup Super Arena gør også de lokale sportsoplevelser lidt større. Det er let at komme hertil med bus eller i bil - og vi har 1.400 gratis parkeringspladser lige uden for døren. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse.

Klik her for at få vist artiklen i et printvenligt vindue
Anbefal denne artikel til en ven