BASKET-Landskamp: Danmark vs. ArmenienDet næste EM i basketball bliver spillet i 2021, men vejen dertil er allerede nu startet for ni europæiske lande, heriblandt Danmark. 

Oplev 3. kamp i første runde, når Danmarks herrelandshold møder Armenien. En kamp, der må forventes at give kuldegysninger og kamp til stregen, da Armenien møder med stærkt hold - og ønsker sig revanche.

I november 2017 leverede de to landshold nemlig en forrygende start på EM-prækvalen i en tæt og dramatisk kamp. I sidste ende vandt Danmark (78) over Armenien (71). Den danske herrelandstræner, Erez Bittman udtalte følgende efter kampen:

”Det var en svær kamp for os. Jeg ved at armenierne manglede nogen vigtige spillere og jeg tror at den næste kamp mod dem i Danmark vil blive sværere.”  

I alt består EM prækvalens 1. runde af 3 grupper med 3 hold i hver og der kæmpes om 4 pladser ved 2. runde af EM-prækvalen hvor der spilles om de første 4 pladser ved EM-kvalen. Danmark er i gruppe med Armenien og Albanien.

De 3 gruppevindere og den bedste 2'er kvalificere sig. Resten af holdene fra 1. runde går til tredje runde, hvor der skal kæmpes om de sidste 4. pladser ved EM-kvalen.  

Dato: 28. juni
Tid: 18.00-21.00
Billetter: via billetto
ArrangørDanmarks Basketball Forbund

Ballerup Super Arena har 1650 gratis P-pladser lige ude foran døren. Den tætteste S-togsstation er Malmparken Station, der ligger 10 minutters gang herfra. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse i Ballerup Super Arena.

Klik her for at få vist artiklen i et printvenligt vindue
Anbefal denne artikel til en ven