Harlem Globetrotters

Populære Harlem Globetrotters vender tilbage til Danmark. Kom og oplev en række af klodens bedste spillere levere et spektakulært basketballshow. 

Det berømte hold dribler i 2018 ud på endnu en verdensturné med deres stjernespækkede spiller-line-up og byder på et fantastisk show, der har alt hvad et basketballhjerte begærer - alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig fan interaktion med masser af humor og glæde. 

Det bliver en uforglemmelig aften, med underholdning fra start til slut, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de talentfulde spillere er i stand til at udrette på banen.

Der vil være mulighed for tilkøb af "Magic Pass", som er en unik pre-show-event, hvor fans kan komme med Harlem Globetrotters på banen – til tricks, autografer og fotografering! Der er kun plads til et meget begrænset antal deltagere til arrangementet.

Tid: 2. maj 2018 kl. 20.00
Billetsalg: Billetter købes via ticketmaster
Pris: 295 - 355 kr. 
Arrangør: ICO

Ballerup Super Arena har 1650 gratis P-pladser lige ude foran døren. Den tætteste S-togsstation er Malmparken Station, der ligger 10 minutters gang herfra. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse i Ballerup Super Arena.


Klik her for at få vist artiklen i et printvenligt vindue
Anbefal denne artikel til en ven