WOLFPACK vs 79’ers

BASKETLIGA: Kom med, når Wolfpack møder den gamle rival Hørsholm 79ers. Der er lagt op til en underholdende basketkamp uden håndbremse og med masser af scoringer i Danmarks bedste baskethal: Ballerup Super Arena.

Kampen bliver sendt direkte på TV, og vi har brug for de allerbedste tilskuere, der kan være med til at løfte taget og vise at dansk Basket Ball kan noget!

To rivaler mødes igen: Favoritterne fra Hørsholm 79ers er ikke ukendte for hjemmebaneholdet Wolfpack. Igennem 80’erne og 90’erne var netop Hørsholm hovedudfordreren til mange store opgør imod Wolfpacks klub BMS Herlev. De to klubber har enslydende filosofier: De vil gerne udvikle sine egne talenter og give dem chancen. 79ers tropper samtidig op med dygtige udenlandske spillere, nemlig den tidligere Wolfpack’er og Glostrupspiller Andreas Meilby og Falcon-spilleren Michael Vincent.

Der er gjort noget ud af at skabe en fortrinlig stemning, og du kan se frem til pauseunderholdning, Wolfpack’s egen DJ, en fed præsentation og masser af konkurrencer.

Dato: 16. november
Tid: Dørene åbner klokken 18.00, og der begynder spillerne så småt deres opvarmning
Mad og drikke: Der er mulighed for at købe mad og drikke til rimelige priser

Billetter er endnu ikke i salg

Klik her for at få vist artiklen i et printvenligt vindue
Anbefal denne artikel til en ven