Mødefaciliteter

Omgivelserne er en vigtig del af et møde eller et kursus. Når der skal tænkes klart, tages vigtige beslutninger eller videreformidles inspirerende tanker, er rammerne i høj grad med til at sætte dagsordenen. 

Mangler du et godt sted til dit møde, så tilbyder Ballerup Super Arena moderne mødefaciliteter. Vores tre mødelounger er med til at gøre dit salgsmøde, arrangement, kursus eller din produktfremvisning til noget særligt. Loungerne har også størrelsen til at kunne huse arrangementer som fx foredrag og kick-off. Til mere eksklusive arrangementer er der mulighed for at leje Thorvald Ellegaard-loungen, der også er udstyret med køkken og bar.

Med mødelokaler i tre forskellige størrelser tilbyder vi de ideelle rammer, uanset om dit møde har mange eller få deltagere: 

  • Kay Werner-loungen på 93 m2 med plads til 80 siddende gæster i foredragsopstilling eller 95 stående gæster. Der er adgang til lokalet via arenaen. 
  • Ole Ritter-loungen på 110 m2 med plads til 100 gæster i foredragsopstilling og 120 stående gæster. Der er adgang til lokalet via arenaen. 
  • Thorvald Ellegaard-loungen på 350 m2 med plads til 150 siddende gæster i foredragsopstilling og 180 stående gæster. Har egen bar og køkken. Der er adgang til lokalet direkte fra P-pladsen.
Kontakt os for priser. 
Klik her for at få vist artiklen i et printvenligt vindue
Anbefal denne artikel til en ven