UDLEJNING

I Ballerup Super Arena er der rig mulighed for at afholde mange forskellige typer af arrangementer. Arenaen kan med sin store publikumskapacitet, fleksible indretningsmuligheder og gode akustik rumme alt fra konferencer og generalforsamlinger til messer, koncerter og sportsevents.

Ballerup Super Arena egner sig især til store arrangementer, men med mødelokaler i flere forskellige størrelser er arenaen samtidig et oplagt sted at holde kurser, forretningsmøder, receptioner, produktlanceringer m.m.

Hvad enten du ønsker at afholde et kursus for en mindre forsamling eller en spektakulær koncert for flere tusinde publikummer, sikrer vi i fællesskab, at dit arrangement bliver en succes og at dine gæster går herfra med den bedst mulige oplevelse.

Ballerup Super Arena kan tilbyde 1.650 gratis p-pladser og med gode offentlige transportforhold og en beliggenhed tæt på motorvejen er det let at komme til og fra et arrangement.

Under punktet ”Udlejning” kan du læse mere om nogle af de mange udlejningsmuligheder, arenaen kan tilbyde. Du er også altid velkommen til at kontakte os for en videre snak.

Klik her for at få vist artiklen i et printvenligt vindue
Anbefal denne artikel til en ven